Panfora - Oil & Gas
Panfora
Panfora Oil & Gas
Mobil Menu Icon

Despre noi

Despre noi

Panfora Oil & Gas SRL, o subsidiară a MOL Group, este o companie înregistrată în România, specializată în explorarea și exploatarea prin mijloace moderne a resurselor minerale convenționale. Compania utilizează tehnologie de ultimă oră pentru efectuarea lucrărilor, respectând cele mai înalte standarde europene și naționale privind protecția sănătății și a mediului.
 
Panfora este autorizată de Guvernul României și de Agenția Națională pentru Resurse Minerale pentru explorarea și exploatarea hidrocarburilor convenționale în perimetrul Ex-6 Curtici, în județul Arad. De asemenea, compania deține participații minoritare în alte două perimetre, EX-1 și EX-5, unde este partener al Sand Hill Petroleum România SRL.
 
Panfora Oil & Gas SRL beneficiază de experiența și cunoștințele operaționale ale companiei-mamă, MOL Group, una dintre cele mai importante companii internaționale independente de petrol și gaze din Europa Centrală și de Est. Grupul MOL este prezent în România de peste 25 de ani cu rețeaua sa de stații de carburanți și este unul dintre primii 10 contribuabili la bugetul de stat.
 
Expertiza semnificativă a MOL Group cu privire la regiunea Europei Centrale și de Est a constituit o bază excelentă pentru extinderea recentă a MOL și a contribuit substanțial la succesul său în industria internațională a petrolului și gazelor.
 
Deși zona tradițională a Grupului MOL este Europa Centrală și de Est, datorită prezenței continue de peste 80 de ani în industria de petrol și gaze, experienței acumulate și extinderii  în ultimii ani a portofoliului de explorare și producție, MOL a devenit un business internațional, cu un portofoliu diversificat în segmentul Upstream, care include active de explorare a petrolului și gazelor în 14 țări și facilități de producție valoroase în 9 țări.

Operațiuni sigure în România

Ne-am angajat să evităm, să reducem la minimum, să atenuăm sau să compensăm orice impact asupra mediului sau societății, respectând cele mai înalte standarde pentru protejarea sănătății și a mediului.